Bizisland godkendt EAN

Historiens vogter

Historiens vogter, cd
To mænd tager på hver deres farlige færd for at finde den samme skat. Den ene gennem Londons hektiske gader, den anden gennem de fredløses skove i England.Garreth af Pershore er ansat som Kong Johns livvagt.

Flere detaljer


2.318,00 Ekskl. momsTo mænd tager på hver deres farlige færd for at finde den samme skat. Den ene gennem Londons hektiske gader, den anden gennem de fredløses skove i England.

Garreth af Pershore er ansat som Kong Johns livvagt. Oprøret ulmer i middelalderens England. Kongens magt er truet, og han møder massiv modstand fra både kirken og sine baroner. Men en lille genstand kan forhindre borgerkrig. Garreth sendes til sin hjemstavn efter et relikvieskrin, der ligger i kapellet på Hereford Slot. Det bliver en blodig og farefuld rejse, hvor Garreth pludselig står ansigt til ansigt med sin gamle arvefjende.

800 år senere dukker Garreths anvisninger af, hvor relikvieskrinet ligger skjult, op mellem hænderne på konservatoren, Tom Kingsley. Og han sætter sig straks for at finde skrinet. På uforklarlig vis er der dog også andre, der har fået fingre i informationerne. Tom bliver hurigt gjort til syndebuk for deres forbrydelser og en hæsblæsende kamp for overlevelse og udødeliggørelse sætter ind.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00