Bizisland godkendt EAN

Blå sko og lykke

Blå sko og lykke
Blå sko og lykke er den syvende roman i den fortsatte fortælling om Mma Ramotswes detektivbureau i Botswana - om kvindelist og kvindekløgt.

Flere detaljer


1.548,00 Ekskl. momsBlå sko og lykke er den syvende roman i den fortsatte fortælling om Mma Ramotswes detektivbureau i Botswana - om kvindelist og kvindekløgt.

Alle kvinder har deres svagheder. Mma Ramotswe har ikke uden grund en særdeles traditionel figur, som hun normalt er stolt af. Men måske burde hun alligevel overveje at gå på slankekur?

Mma Makutsi har en udtalt svaghed for sko. At eje et par elegante blå sko kan være lykken for en kvinde, at gå i dem er en anden sag. En god ægtemand hører dog uden al tvivl til livets gode gaver. Mma Makutsi er en moderne dame med moderne anskuelser - risikerer hun at skræmme sin udmærkede forlovede bort med sine feministiske synspunkter?

En kobra på kontoret og en sag om afpresning, hekseri, forhøjet blodtryk og en pengebegærlig læge - damedetektiverne har fuldt op at gøre. Men der er selvfølgelig tid til kage og te - og har Mr J.L.B. Matekoni mon ikke fortjent en dejlig, ny lænestol?

Copyright ©, Alexander McCall Smith, 2006
Oversat af Merete Ries fra Blue Shoes and HappinessKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00