Bizisland godkendt EAN

Den sorte rose

Den sorte rose, cd
I 1842 kom den unge, driftige smed Fritz Brincker fra Tyskland til Vejle, hvor han ud af en forgældet og ruineret smedie skabte en mønsterfabrik på Haraldskjær.

Flere detaljer


1.853,00 Ekskl. momsI 1842 kom den unge, driftige smed Fritz Brincker fra Tyskland til Vejle, hvor han ud af en forgældet og ruineret smedie skabte en mønsterfabrik på Haraldskjær.
Fem og tyve år senere kan han sætte kronen på sit livsværk, men selve den aften, hvor han vil indvie familien i sine planer, griber skæbnen ind og sætter ham ud af spillet.

De følgende år bliver en lang og sej kamp, hvor Fritz Brincker kommer til at opleve, hvor uforstående man behandler mennesker, som man tror, har mistet forstanden. Kun familien og ikke mindst den ældste datter og et barnebarn gør en stor indsats for at ændre hans situation.

Romanen tegner et fint sanset billede af et miljø og af samlivet mellem smeden Fritz Brincker og hans egensindige og lidenskabelige kone Julle, der er udstødt af sin familie på grund af ægteskabet. Den blotlægger med præcise iagttagelser en indvandrers møde med et nyt sprog og en fremmed kultur og den spirende solidaritet med det nye fædreland.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00