Bizisland godkendt EAN

Urørt

Urørt
Jakob går i gymnasiet og Mikkel arbejder som 'computernørd'. De to venner glemmer lykkeligt den usikre fremtid i deres forsøg på at erobre pigerne.

Flere detaljer


609,00 Ekskl. momsJakob går i gymnasiet og Mikkel arbejder som 'computernørd'. De to venner glemmer lykkeligt den usikre fremtid i deres forsøg på at erobre pigerne. Det bliver til flere kejtede sammenstød med de letovervindelige gymnasiepiger og med en kvinde, der kunne være - ja, deres mor. Imens er Mikkel ikke sikker på, at 'det med pigerne' er al besværet værd.

Kamilla, Mikkels 14-årige søster, kæmper med sin mellemposition. Hun er gammel nok til at have voksne følelser og kan bruge sin krop som en voksen, men hun mister kontrollen over det hele undervejs. Hvem forstår også 17-årige drenge?

Urørt er en ungdomsroman, der handler om sex. Vigtigst for de tre hovedpersoner Jakob, Kamilla og Mikkel er deres seksuelle oplevelser og de forvirrende tanker og følelser, der følger i kølvandet på den første voksne berøring af et andet menneske. Bliver man overhovedet voksen af sex?Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00