Bizisland godkendt EAN

Den hellige Knud

Den hellige Knud, cd
  • Vare nr.: CD25267
  • Serie: Slægten 1 nr. 1.
  • Undertitel: Slægten 1
  • Indlæst af:Jens Jørn Spottag
  • ForfatterMaria Helleberg
  • Spilletid:  6 time(r) 52 minutter
I 1069 vågner den 20-årige danske kriger Valdemar op i Yorkshire i England. Han er i vildrede og hårdt såret. I løbet af de følgende år oplever han den engelske konges hårdhændede fremfærd på nærmeste hold og må flygte fra fangenskab og ydmygelser.

Flere detaljer


1.495,00 Ekskl. momsSlægten er et historisk univers, som gennem den fiktive adelsslægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid.
Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang.

Slægten er udviklet af Det Historiske Hus.

I 1069 vågner den 20-årige danske kriger Valdemar op i Yorkshire i England. Han er i vildrede og hårdt såret. I løbet af de følgende år oplever han den engelske konges hårdhændede fremfærd på nærmeste hold og må flygte fra fangenskab og ydmygelser. Hans redning bliver den smukke, men mystiske Alys, som får natligt besøg af præsterne fra Westminster.
Valdemar redder ved et lykketræf kongesønnen Knuds liv, og de to mænds skæbner knyttes tæt sammen. Valdemar, der har fået tilnavnet 'the Dane' i England, sværger Knud troskab og må forsvare kongen med sit eget liv, da et voldsomt oprør bryder ud i Danmark.
Da skæbnetimen oprinder i Odense i 1086, betror kong Knud sin hirdmand en opgave, der kommer til at ændre ikke bare Valdemar Danes liv, men hele hans slægts fremtid.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00