Bizisland godkendt EAN

Moral for smukke piger

Moral for smukke piger
Damernes Detektivbureau Nr. 1 er stadig Botswansas eneste og førende af sin art. Opgaver er der rigeligt af, og Mma Ramotswe får brug for at trække på damedetektivassistent Mma Makutsi, som viser nye sider af sit talent.

Flere detaljer


1.379,00 Ekskl. momsDamernes Detektivbureau Nr. 1 er stadig Botswansas eneste og førende af sin art. Opgaver er der rigeligt af, og Mma Ramotswe får brug for at trække på damedetektivassistent Mma Makutsi, som viser nye sider af sit talent.
Den ellers så stabile Mr. J.L.B. Matekoni rammes af uforklarligt mismod, og de bekymrede, men handlekraftige damer må træde til. Snart er detektivassistenten også daglig leder af Tlokweng Road Speedy Motors med styr på automobilværkstedets daglige drift og på de uduelige lærlinge. Samtidig løser hun på forbilledlig vis en kilden efterforskning blandt kandidaterne til en af landets populære skønhedskonkurrencer. Mma Makutsi vokser med opgaverne.
Mma Ramotswe trænger til bunds i en penibel konflikt i en af landets førende familier og kæmper samtidig med gåden om et navnløst hittebarn, der dukker op i Kalaharis buskland. Hvor kommer han fra?
Ikke alle gåder bør løses, og ikke alle løsninger bør åbenbares. Mildhed, visdom, diskretion og uforfærdet fasthed gælder ? ikke mindst over for magtens mænd. Mma Ramotswes metoder fejler ikke.

Alexander McCall Smiths kultserie om Botswanas Miss Marple har taget hele verden med storm.

Copyright © Alexander McCall Smith 2001
Published by agreement with Leonhardt & Høier Literary Agency aps, Copenhagen.
Oversat af: Merete Ries fra: Morality for Beautiful GirlsKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00