Bizisland godkendt EAN

Giraffens tårer

Giraffens tårer
Her fortsætter fortællingen om mennesker, begivenheder og mysterier omkring Afrikas første og eneste damedetektiv, "Botswanas Miss Marple", og hendes detektivbureau i Gaborone.

Flere detaljer


1.377,00 Ekskl. momsHer fortsætter fortællingen om mennesker, begivenheder og mysterier omkring Afrikas første og eneste damedetektiv, ?Botswanas Miss Marple?, og hendes detektivbureau i Gaborone.
Precious Ramotswe har omsider sagt ja og gjort Mr. J.L.B. Matekoni til den lykkeligste automobilmekaniker i Botswana. Der er dog lige den detalje med forlovelsesringen: Mr. J.L.B. Matekoni må diskret, men effektivt bringes til at forstå, at alle damer er meget interesserede i diamanter.

Damernes Detektivbureau Nr. 1 har stadig rigeligt med opgaver:
En ung amerikaner er sporløst forsvundet ? en hævngerrig hushjælp truer husfreden ? en muligvis enfoldig, men retsindig bedraget ægtemand sætter damedetektiverne i et moralfilosofisk dilemma ? en hoven, mandschauvinistisk og løgnagtig universitetslektor bliver afsløret ? en fortvivlet mor får omsider fred i sindet.

Giraffens tårer bringer trøst, Mma Makutsi gør sig fortjent til forfremmelse, og Mma Ramotswe får uventet hele to plejebørn.

"Den mest underholdende bog, jeg har læst i år."
- The Guardian

"En fuldkommen henrivende fortælling ... det elegante og højtidelige sprog og den lette og ubesværede stil er meget charmerende."
- Globe and Mail

Copyright © Alexander McCall Smith 2000.
Oversat af: Merete Ries fra: Tears of the Giraffe.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00