Bizisland godkendt EAN

I den korte ende af Sonnenallee

I den korte ende af Sonnenallee
Da Stalin, Churchill og Truman i 1945 mødtes for at opdele Berlin i sektorer, kom Stalin og Truman op at skændes om den flere kilometer lange Sonnenallee.

Flere detaljer


703,00 Ekskl. momsDa Stalin, Churchill og Truman i 1945 mødtes for at opdele Berlin i sektorer, kom Stalin og Truman op at skændes om den flere kilometer lange Sonnenallee. Mens Churchill overvejede situationen, gik hans cigar ud, og Stalin, der ikke kunne bære at overlade gaden med det smukke navn til amerikanerne, var hurtig til at give ham ild. Som tak tildelte Churchill ham en tres meter lang stump af Sonnenallee.

Sådan forklarer Micha Kuppisch den kendsgerning, at han er født på den forkerte side af Muren - i den korte ende af Sonnenallee. Det er dog ikke Muren, der i 1980´ernes østberlinske dagligdag ligger Micha og hans venner på sinde. Det er derimod jagten på den yderst forbudte Rolling Stones-LP ?Exile on Main Street?, trakasserier med partitro folkepolitibetjente, spekulationer om hvorvidt naboen er Stasi-agent eller ej, og - ikke mindst - Michas forelskelse i den korte ende af Sonnenallees ubestridte skønhed, den vidunderlige Miriam, der desværre allerede har en kæreste fra den anden side af Muren.

I den korte ende af Sonnenallee er en kærlig, humoristisk og mildt ironisk bog om en tid, hvor i hvert fald Michas og han venners modtræk til den historiske uretfærdighed er en blanding af uskyld, oprør og jagten på lykken.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00