Bizisland godkendt EAN

Miraklet på automobilværkstedet

Miraklet på automobilværkstedet, cd
Anonyme trusselsbreve vækker uro hos begge damedetektiver; men hvem er afsenderen, og hvorfor er brevskriveren så hadefuld? Mma Ramotswe er som altid mild og langmodig, mens Mma Makutsi er ambitiøs og nærtagende.

Flere detaljer


1.345,00 Ekskl. momsAnonyme trusselsbreve vækker uro hos begge damedetektiver; men hvem er afsenderen, og hvorfor er brevskriveren så hadefuld? Mma Ramotswe er som altid mild og langmodig, mens Mma Makutsi er ambitiøs og nærtagende.

Mma Ramotswes stilfærdige, gode ægtemand, automobilmekanikeren Mr J.L.B. Matekoni, ønsker af hjertet et mirakel for parrets plejedatter Motholeli, som må bruge kørestol. Kunne hun blot få førligheden igen.

Mma Makutsi har snart længe været forlovet med den velhavende, omend lidt kejtede Phuti Radiphuti – indehaver af møbelforretningen Bedre Boligudstyr. Indkøbet af en stor og dejlig seng med hjerteformet hovedgærde betrukket i rødt fløjl kunne tyde på, at det ventede bryllup kunne være nært forestående.

Imens skal forretningen passes, for også bureauets klienter drømmer om mirakler. En kvinde ønsker sig en familie, Mma Ramotswe påtager sig at hjælpe hende. Men er kvinden virkelig forældreløs, og har Mma Ramotswes gode veninde Mma Potokwani, forstanderinden for børnehjemmet, nu også så godt styr på tingene, som hun selv mener?

Mirakler og katastrofer veksler som Botswanas regn og tørke; undertiden vender ulykke sig til lykke, og så er miraklernes tid måske alligevel ikke forbi.

Copyright © Alexander McCall Smith 2008
Oversat af Merete Ries fra The Miracle at Speedy MotorsKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00