Bizisland godkendt EAN

Vredens dag

Vredens dag, cd
  • Vare nr.: CD10027
  • Serie: Slægten 9 nr. 9.
  • Undertitel: Slægten 9
  • Indlæst af:Torben Sekov
  • ForfatterKåre Johannessen
  • Spilletid:  10 time(r) 34 minutter
I oktober 1517 slår munken Martin Luther et dokument op på en kirkedør i Wittenberg. Med sin kritik af den katolske kirkes handel med aflad udløser han reformationen.

Flere detaljer


1.735,00 Ekskl. momsSLÆGTEN er et historisk univers, som gennem den fiktive adelsslægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid. Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang.

SLÆGTEN er udviklet af Det Historiske Hus.

I oktober 1517 slår munken Martin Luther et dokument op på en kirkedør i Wittenberg. Med sin kritik af den katolske kirkes handel med aflad udløser han reformationen. Esben Magnussøn Dane er tilfældigvis i byen og stifter som en af de første bekendtskab med Luthers revolutionerende tanker - tanker, der skal få afgørende indflydelse på hans eget liv.

Esben er, ligesom sine forfædre, en tro tjener for kongemagten, og han følger Christian 2. i en dramatisk tid, hvor landet står over for en af de største omvæltninger nogensinde. Gennem sin venskab med Hans Tausen kommer Esben til at spille en afgørende rolle for Danmark i de kritiske år, men ikke alle er tilfredse med udviklingen, mindst af alle hans egen bror, Erland. Mens én vælger Luthers lære, fastholder den anden den katolske tro. Kan blodet forene, hvad troen har splittet?Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00