Bizisland godkendt EAN

Trygge rammer

Trygge rammer, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788763898690
  • Indlæst af:Nan Rostock
  • ForfatterMarcia Willett
  • Forlag: Rosinante
  • Spilletid:  14 time(r) 10 minutter
Denne roman fortsætter sagaen om familien Chadwick, der første gang blev præsenteret for det danske publikum i romanen FREMTIDS HÅB.

Flere detaljer


1.100,00 Ekskl. momsOm Trygge rammer som mp3-lydbog

Denne roman fortsætter sagaen om familien Chadwick, der første gang blev præsenteret for det danske publikum i romanen FREMTIDS HÅB.

I TRYGGE RAMMER hører vi igen om bedstemor Frederica (kaldet Freddy) og hendes tre børnebørn, der i 1957 tragisk mistede deres forældre og ældre bror i Kenya.

De tre, Fliss, Mole og Susanna, vokser op i Devon i huset The Keep, hvor Freddy og svogeren Theo sørger for de trygge rammer. Børnene vokser til og får deres eget liv: Fliss må tage til Hong Kong med sin mand, selvom hun slet ikke har lyst til lange rejser - hun er nemlig en sand hjemmeføding. I modsætning til Mole, der uddanner sig i marinen. Og så er der Susanna, som går rundt og forelsker sig...

Freddy vil så gerne skærme sine kære og drømmer om at se den næste generation komme til verden. Det forstår børnene intuitivt, og de træder til og sørger for Freddys trygge alderdom. Så med denne gensidige kærlighed bevæger Chadwick-familien sig ind i den uvisse fremtid.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00