Bizisland godkendt EAN

Kampdag

Kampdag, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788772004570
  • Indlæst af:Jakob Sveistrup
  • ForfatterPhilipp Winkler
  • Forlag: People's Press
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  9 time(r) 40 minutter
Heiko er kronprins i en hooligangruppe omkring Hannover 96, hvor hans onkel, Axel, er lederen. Men Axel er kommet op i årene, og Heiko øjner muligheden for at blive den naturlige leder.

Flere detaljer


750,00 Ekskl. momsOm Kampdag som mp3-lydbog

Heiko er kronprins i en hooligangruppe omkring Hannover 96, hvor hans onkel, Axel, er lederen. Men Axel er kommet op i årene, og Heiko øjner muligheden for at blive den naturlige leder.

For Heiko og hans hooliganvenner handler det om at repræsentere Hannover 96 ”med ære”, og de eneste grænser er ’ingen våben’ og ’de, der ligger ned, er ude af kampen’. Her kan Heiko glemme verden omkring sig, inklusive sin dysfunktionelle familie, og finder han tryghed og kærlighed. De hjælper og beskytter hinanden og slikker sårene, når kampen er forbi.

Men en efter en falder vennerne fra, til sidst barndomsvennen Ulf, der efter et raid på ærkefjenden Eintracht Braunschweigs territorium svæver i livsfare. Længe fornægter Heiko Ulfs skæbne, men da ’96 trækker Braunschweig i pokalturneringen, trækker det op til hævn.

KAMPDAG er en medrivende roman om vold og længsel efter at finde fællesskab og et sted at høre hjemme uden at skulle gå på kompromis. Forfatteren Philipp Winkler er debutant, og romanen vandt ZDF’s litteraturpris i 2016 og var shortlisted til den største tyske bogpris, Deutscher Buchpreis.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00