Bizisland godkendt EAN

Mekkalinjen

Mekkalinjen, mp3
Den berømte dokumentarist og havbiolog Niels Brix bliver pludselig hovedmistænkt i mordet på sin ungdomskæreste Therese Pedersen.

Flere detaljer


2.010,40 Ekskl. momsOm Mekkalinjen som mp3-lydbog

"Netop som de passerede Rue de Rivoli, hørte de det gigantiske brag, inden de kort efter mærkede det enorme lufttryk. Bil- og tyverialarmer var gået i gang, og en kæmpe røgsøjle stod op i luften fra en gyde på den anden side af gaden. Niels kiggede hurtigt på Lene, og uden at spekulere mere over det begyndte de at løbe. De løb tværs gennem gaden, mellem bilerne og om mod caféen, som blot lå som en rygende ruin. En parkeringsvagt stod og græd, da de ankom. Niels ville til at gå frem, men Lene holdt ham tilbage med en blid håndbevægelse.

"Vent, du kan intet gøre," sagde hun blot."

Den berømte dokumentarist og havbiolog Niels Brix bliver pludselig hovedmistænkt i mordet på sin ungdomskæreste Therese Pedersen. Niels befandt sig kun få meter fra hende, da hun blev dræbt af et haglskud på Ringkøbing Fjord, og for at undgå selv at blive tiltalt for mordet går han i gang med sin egen efterforskning. Den fører ham til Paris, hvor en kynisk islamisk terrorgruppe opererer. Niels er sikker på, at gruppen er involveret i Thereses død, men hvordan kan han bevise det?

Jens Strandbygaards hæsblæsende thriller "Mekkalinjen" kobler aktuelle storpolitiske forhold sammen med en enkelt mands personlige skæbne og mordet på hans ungdomskærlighed.


Jens Strandbygaard (f. 1970) er en dansk iværksætter og forfatter. Han har startet en række teknologivirksomheder, og i sin fritid er han en ivrig jæger og naturentusiast. "Mekkalinjen" er hans debut som romanforfatter.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00