Bizisland godkendt EAN

Postkort fra Grækenland

Postkort fra Grækenland, mp3
  • Vare nr.: MP9788771893953
  • Indlæst af:Bolette Schrøder
  • ForfatterVictoria Hislop
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  8 time(r) 10 minutter
"Små mesterværker af historier" - Nilles litteratur

Flere detaljer


800,00 Ekskl. momsOm Postkort fra Grækenland som mp3-lydbog

 

• Af succesforfatteren til Øen, Tråden, Hjemkomsten, Den sidste dans og Solopgang

•Skæbner og livshistorier i en rundrejse i det varme, solrige, sansemættende Grækenland

•Hislops kærlighedsaffære med Grækenland fortsætter.

•Hendes fantasifulde og overbevisende historier maler et bemærkelsesværdigt portræt af Grækenland, grækerne og deres historie –Sunday Express

 


Uge efter uge ankommer postkortene, adresseret til et navn Ellie ikke kender, uden afsenderadresse men altid underskrevet A.


Med postkortenes lokkende billeder af Grækenland med den lyse himmel og det dybblå hav, er de et lyspunkt i Ellies liv, men efter et halvt år og til Ellies store skuffelse ophører postkortene med at komme.


Ellie har lavet en hel collage af postkortene på sin væg i køkkenet i sin lejlighed, og det inspirerer hende til at tage sydpå og se det skønne land med egne øjne. Om morgenen, inden Ellie tager af sted til Athen, ankommer en notesbog. Dens sider fortæller historien om en mands odyssé gennem Grækenland.


Bevægende, overraskende og undertiden mørkt – en fortælling, der udfolder sig med opdagelsen af ikke blot en kultur men også et ønske om at leve livet fuldt endnu engang.


Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har solgt over 2 millioner eksemplarer, og hendes bøger er oversat til flere end 30 sprog. Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda’s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som researcher grundigt til sine romaner. Hendes debutroman, Øen, har gået sin sejrsgang over Europa og i USA og indbragt mange priser og lovordKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00