Bizisland godkendt EAN

En kommende husmors bekendelser

En kommende husmors bekendelser, mp3
  • Vare nr.: MP9788793618480
  • Indlæst af:Bolette Schrøder
  • ForfatterElin Eldestrand
  • Forlag: Hoi Danmark
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  5 time(r) 30 minutter
En kommende husmors bekendelser er en underfundig og bizar fortælling – den er anderledes og alligevel er der indimellem visse ligheder med Desperate Housewives.

Flere detaljer


595,00 Ekskl. momsOm En kommende husmors bekendelser som mp3-lydbog

En kommende husmors bekendelser er en underfundig og bizar fortælling – den er anderledes og alligevel er der indimellem visse ligheder med Desperate Housewives.

Første gang Charlie ser et menneske dø er på hendes første skoledag og på trods af hun selv måske kom til at hjælpe hændelsen lidt på vej, så skræmmer det hende så meget, at hun fortrænger det i mange år.

Charlie vokser op sammen med sin mor i en faldefærdig rønne lige udenfor det fineste boligområde i Luddinge. Naboerne er alkoholikere, og moren sælger sig selv til mænd, der er villige til at give penge til et nyt tag, en ny sofa eller hvad de nu lige står og mangler. Charlie drømmer om at hun få et flot hus med husholderske og at blive gift med Elvis Presley.

13 år senere, på en smuk sommerdag i 1960, dukker hendes drøm­meprins pludselig op – en cool og lækker ragger. Charlie ved, at det er ham, og ingen anden, hun skal giftes med. Men der er bare lige ét problem og det er Heksen Lömsk, der allerede har sat sine klør i ham.

Pludselig en dag smækker hendes mor en kasse med rottegift på bordet og siger, at nu må hun tage sit liv alvorligt og se at få løst problemet, men Charlie føler sig usikker på om det nu er det rigtige.

Kort tid efter bliver hendes mor hentet af politiet, og så er det op til Charlie, at holde styr på alting – men hvordan?

Charlies drømme og forhåbninger kredser konstant om hendes prins, som hun imod alle odds fortsat håber på bliver hendes en dag.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00