Bizisland godkendt EAN

Middag med Edward

Middag med Edward, mp3-cd
Alle fortjener at have en ven som Edward - alle fortjener at læse denne bog... En fantastisk historie om et uventet venskab med middage, der vil få din mund til at løbe i vand.

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsOm Middag med Edward som mp3-lydbog

Alle fortjener at have en ven som Edward - alle fortjener at læse denne bog... En fantastisk historie om et uventet venskab med middage, der vil få din mund til at løbe i vand. Man skal aldrig opgive håbet om at få endnu et godt liv, selv om det første slutter.....Jeg elskede hvert øjeblik af denne bog … Alle fortjener deres egen Edward – og alle fortjener at læse denne bog. –Susannah Cahalan, forfatter      Isabel er i 40’erne og klar til at give afkald på sit liv med sin mand og den kendte og trygge men forudsigelige og kærlighedsløse hverdag.

Hendes veninde bor langt væk fra sin far, men Isabel bor lige i nærheden, så hun vil gerne besøge den gamle mand i ny og næ for at sikre sig at han har det godt – og mere lægger hun ikke i det.       

I første omgang.  

Nyligt enkemand, er Edward, der er i 90’erne, sønderknust efter tabet af sin elskede hustru. Ikke alene var hun hans livs kærlighed, hun var også den person, med hvem han delte sin passion for god vin og gourmetmad.

Madlavning kun til én er værre end en soufflé, der er faldet sammen.   Edward inviterer Isabel på middag. For Edward bliver det en lejlighed til at forberede et udsøgt måltid til en person, der værdsætter hans evner i køkkenet.

For Isabel bliver det at få en person, der bekymrer sig om hende, vil lytte til hende og guide hende i den rigtige retning.  

Isabel har ingen idé om, at manden i køkkenet og hans sublime måltider vil komme til at ændre hendes liv.  

Ved deres ugentlige møde deler Edward så meget mere end sine opskrifter, og deres samtaler bringer Edward ud af dødvandet og giver samtidig et væld af livslektioner til Isabel. Så udover at lære en ting eller to om madlavning, lærer Isabel også stole på sine instinkter og at ville kun det bedste for sig selv.    

Isabel Vincent arbejder som journalist på The New York Post. Hun var tidligere udenlandsk korrespondent, hvor hun bl.a. dækkede de konflikter, der førte til krigen i Kosovo. Hendes arbejde har været bragt i magasiner og aviser over hele verden. Hun er forfatter til fire bøger, har modtaget talrige journalistiske hædersbevisninger samt udmærkelser og bogpriser for sit forfatterskab.   Vincent voksede op i Toronto og taler fransk, spansk og portugisisk og bor i dag i New York.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00