Bizisland godkendt EAN

Den evige ild

Den evige ild, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788763899215
  • Indlæst af:Esben Hansen
  • ForfatterKen Follett
  • Forlag: Rosinante
  • Spilletid:  33 time(r) 10 minutter
Den evige ild er tredje bog af Ken Follett i den populære historiske serie, hvor Jordens søjler og Uendelige verden er de to første. Ken Follett er tilbage i storform, og der er meget at glæde sig til!

Flere detaljer


2.000,00 Ekskl. momsOm Den evige ild som mp3-lydbog

Den evige ild er tredje bog af Ken Follett i den populære historiske serie, hvor Jordens søjler og Uendelige verden er de to første. Ken Follett er tilbage i storform, og der er meget at glæde sig til!

Det øvrige Europa vender sig imod England, da den protestantiske Elizabeth bliver dronning. I Paris venter kusinen, den unge, katolske Maria Stuart, som af mange betragtes som den retmæssige arving til den engelske trone. Den nye dronning Elizabeth 1. opretter derfor landets første efterretningstjeneste, der får til opgave at advare hende om mulige sammensværgelser, attentatplaner og korruption.

I den nye efterretningstjeneste bliver den unge Ned Willard hemmelig agent i en tid, hvor den religiøse ekstremisme fører til vold og ødelæggelser overalt i Europa, og hvor også Neds egen hjemby – den gamle katedralby Kingsbridge, som vi kender fra de foregående bøger – præges af de religiøse stridigheder. Gamle loyalitetsbånd og venskaber smuldrer, og Ned selv befinder sig på den forkerte side i forhold til den kvinde, som han så inderligt længes efter at kunne gifte sig med, Margery Fitzgerald.

Den sande fjende er, dengang som nu, dog ikke de stridende religioner. Kampen står i stedet mellem dem, der går ind for frisind og tolerance, og de tyranner, der vil underlægge alle andre deres syn på verden – uanset omkostningerne, det måtte følge med.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00