Bizisland godkendt EAN

Hunden

Hunden, cd
  • Vare nr.: ISBN9788772040646
  • Indlæst af:Thomas Gulstad
  • ForfatterJoseph O'Neill
  • Forlag: Klim
  • Medie: cd
  • Spilletid:  10 time(r) 15 minutter
En fantastisk morsom og begavet roman fra forfatteren til Barack Obamas yndlingsroman, den prisbelønnende New York Times-bestseller, Netherland.

Flere detaljer


959,20 Ekskl. momsOm Hunden som cd-lydbog

En fantastisk morsom og begavet roman fra forfatteren til Barack Obamas yndlingsroman, den prisbelønnende New York Times-bestseller, Netherland.

En velanset advokat, som netop er blevet forladt af sin karrierekæreste, løber ind i en gammel studiekammerat. Kammeraten tilbyder ham et job som sagfører for familiens forretninger i Dubai, og han håber på en frisk start. I stedet ender han som forvalter af en række tvivlsomme forretninger i et af Mellemøstens rigeste lande, et diktatur der udbytter en enorm hær af ´fremmedarbejdere´ - og som Vesten gladeligt indgår handelsaftaler med. Skruplerne tårner sig op for vores antihelt, alt imens han som en skødehund udfører det ene job efter det andet - hvilket der kommer en særdeles underholdende og bidsk historie ud af.

"En uforglemmelig fortælling om vores globaliserede tid. Vores fortæller er som Woody Allen fanget i en kafkask handling. Genialt. En af de skarpeste og morsomste kritikker af det moderne, materialistiske liv, du kommer til at læse i meget, meget lang tid." - The Times


 Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00