Bizisland godkendt EAN

Hunden

Hunden, mp3-cd
En fantastisk morsom og begavet roman fra forfatteren til Barack Obamas yndlingsroman, den prisbelønnende New York Times-bestseller, Netherland.

Flere detaljer


959,20 Ekskl. momsOm Hunden som mp3-lydbog

En fantastisk morsom og begavet roman fra forfatteren til Barack Obamas yndlingsroman, den prisbelønnende New York Times-bestseller, Netherland.

En velanset advokat, som netop er blevet forladt af sin karrierekæreste, løber ind i en gammel studiekammerat. Kammeraten tilbyder ham et job som sagfører for familiens forretninger i Dubai, og han håber på en frisk start. I stedet ender han som forvalter af en række tvivlsomme forretninger i et af Mellemøstens rigeste lande, et diktatur der udbytter en enorm hær af ´fremmedarbejdere´ - og som Vesten gladeligt indgår handelsaftaler med. Skruplerne tårner sig op for vores antihelt, alt imens han som en skødehund udfører det ene job efter det andet - hvilket der kommer en særdeles underholdende og bidsk historie ud af.

"En uforglemmelig fortælling om vores globaliserede tid. Vores fortæller er som Woody Allen fanget i en kafkask handling. Genialt. En af de skarpeste og morsomste kritikker af det moderne, materialistiske liv, du kommer til at læse i meget, meget lang tid." - The TimesKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00