Bizisland godkendt EAN

Forsvar for Martha

Forsvar for Martha, mp3-cd
  • Vare nr.: MP9788771893694
  • Indlæst af:Torben Sekov
  • ForfatterLinda Lassen
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  14 time(r) 48 minutter
”Psykologisk overbevisende ... fortalt med både ømhed og indføling” ★★★★★★ Kristeligt Dagblad

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsOm Forsvar for Martha som mp3-lydbog

Linda Lassens ”Forsvar for Martha” er en moderne, historisk roman om Martha, der er glad og nygift, da vi møder hende i 1910 som kone på en ganske lille gård, i nærheden af Espe på Fyn, stolt over at der står ”gårdmand” i folkeregisteret.


Veninden Lily har gået på højskole og har mange meninger, og med tiden bliver det sværere for Martha at lytte til veninden, der har energi til at være med i husmandsforeningen og til at læse romaner og kloge bøger om børneopdragelse.


Da de to veninder sammen er taget med toget til Ringe for at høre Thit Jensen tale om ”frivilligt moderskab”, brister det for Martha, som efterhånden har 12 børn hjemme på den lille vaklende bedrift.


Linda Lassen skildrer mesterligt kvinders oversete liv og ikke mindst i den lille dagligdags historie. Forsvar for Martha beskriver den periode i Danmarks-historien, hvor landet tog sine første skridt i retningen af at blive moderne og kvinderne rykkede frem i samfundet.


Udenfor, den indelukkede lilleverden, hører vi om oprør i Nakskov, om kvindesag og om Socialdemokratiets fremgang. Farligere og tættere på familien er sindssygehospitalet i Middelfart, der indfører ”moderne” metoder, mens tyskerne og besættelsen danner bagtæppet for sidste årti.


Den verden Linda Lassen skildrer er Marthas og de helt almindelige kvinders verden, Hun er ikke nogen foregangskvinde, men det er hende der har lagt krop til det moderne Danmark.” Forsvar for Martha” er indlæst af Torben Sekov i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio

Anmeldelser

”Alt i alt en historie, der er sørgmodig indtil det knugende. Men den lever, fortalt som den er med både ømhed og indføling (…) Portrættet af hende er psykologisk overbevisende, nøgternt og lavmælt (…) Ægtheden i det hele tvivler man aldrig på.” – Kristeligt Dagblad
Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00