Bizisland godkendt EAN

Centrifugen

Centrifugen, cd
  • Vare nr.: ISBN9788771467567
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterKeld Conradsen
  • Forlag: Modtryk
  • Medie: cd
  • Spilletid:  11 time(r) 33 minutter
... han tænker, fantaserer og sanser med eftertryk i sin nye roman ... Når Conradsen er bedst, har han noget fortumlet aarhusiansk John Irving kørende - og det er da lidt sjovt. Weekendavisen

Flere detaljer


1.100,00 Ekskl. momsOm Centrifugen som cd-lydbog

En forårsaften mødes en gruppe mennesker i en stor lejlighed i København. To af gæsterne er Zaina og Danny, der er vokset op i ghettoerne vest for Aarhus. Begge er de som unge voksne flygtet til en rodløs tilværelse i København, Zaina fra udsigten til et arrangeret ægteskab, Danny fra en fordrukken mor. Aftenens værtinde er Elisabeth, der har stiftet en klub for mennesker, der længes efter at få deres sanser stimuleret på nye og overraskende måder.


I begyndelsen er ligheden og accepten i klubben stor, men snart begynder de sædvanlige hierarkier at gøre sig gældende. Da Zaina og Danny finder ud af, at Elisabeth både har en farverig og hemmelig fortid og et skjult formål med klubben, udvikler tingene sig uventet.


Centrifugen er en både udfordrende og morsom roman om ulighed, kultursammenstød og kærlighed.


Sproget flyder, hvilket gør handlingen til en sublim kulisse rundt om de tre hovedpersoner. Romanen er på mange måder original, jeg har med garanti ikke læst noget, der bare minder om denne. Men det er også en samtidsroman, der skildrer kultur, sociale skel og den ulighed, der hersker mellem mennesker og samfundslag.

Dette var mit første møde med forfatteren, men jeg kan med garanti sige, at det bliver så afgjort ikke det sidste. Centrifugen er i sandhed en sanselig roman, levende, yderst original og sådan en roman, der bare kryber ind under huden på læseren.

Bognørden.dk ★ ★ ★ ★ ★ ★


... han tænker, fantaserer og sanser med eftertryk i sin nye roman ...

Når Conradsen er bedst, har han noget fortumlet aarhusiansk John Irving kørende - og det er da lidt sjovt.

Weekendavisen


Som hans foregående romaner er ”Centrifugen ” på en gang underholdende og socialt tankevækkende. Livet i Aarhus V fremstår knivskarpt og her især skildringen af Zainas utilpassethed med de muslimske normer.

Dagbladenes Bureau ★ ★ ★ ★


Jeg kan kun give bogen mine varmeste anbefalinger...

Helt centralt står dog beskrivelsen af samfundsudviklingen og de skiftende menneskelige holdninger og vilkår gennem perioden og på forskellige steder - menneskedyrets måder at opføre sig på, som Conradsen skriver. Det gør romanen til en historisk samtidsroman, der tager temperaturen på tidens tendenser og deres betydning for menneskerne med udgangspunkt i New York, København og Århus, men alment gældende.

Drustrup.dk


Det er en meget velskrevet bog, der ikke mindst giver et meget godt indblik i tilværelsen som pakistansk frigjort kvinde, der alligevel holdes nede af klicheer og fordomme.

Lektørudtalelse


Keld Conradsen har skrevet en fascinerende bog om social og personlig fremmedgørelse.

Modspor.dkKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00