Bizisland godkendt EAN

Den usynlige Ivan Isaenko

Den usynlige Ivan Isaenko, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740038040
  • Indlæst af:Morten Rønnelund
  • ForfatterScott Stambach
  • Forlag: Politiken
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  9 time(r) 10 minutter
Glæd dig til en overbevisende, intelligent og rørende kærlighedshistorie, der bliver leveret med en blanding af rå ærlighed og sort humor.

Flere detaljer


700,00 Ekskl. momsOm Den usynlige Ivan Isaenko som mp3-lydbog

Glæd dig til en overbevisende, intelligent og rørende kærlighedshistorie, der bliver leveret med en blanding af rå ærlighed og sort humor.

På Hospitalet For Alvorligt Syge Børn i Mazyr i Hviderusland afleveres de uhelbredeligt syge og misdannede børn, der stadig fødes efter katastrofen i Tjernobyl. Derved bliver de usynlige for en verden, der helst vil glemme dem. Her har Ivan Isaenko henslæbt alle sine sytten år. Hans krop er ødelagt, men hans hjerne fejler ingenting; den er skarp som en ragekniv. Ivan Isaenko aflæser alting omkring sig med en skræmmende klar indsigt. Han kaster sig over alle de bøger, han kan få sine tre fingre i og gennemfører de besværlige daglige rutiner med snilde og overmenneskelig udholdenhed.

Lige indtil Polina ankommer. Hun har leukæmi, hun er irriterende, hun stjæler hans bøger og forstyrrer hans rutiner. Men det værste er, at hun får ham til at føle noget. Han har holdt ud, fordi han aldrig har ønsket sig noget. Nu ønsker han sig brændende, at Polina skal leve.

Med denne stærke og uforglemmelige roman har Scott Stambach givet stemme til et ’tjernobylbarn’, der imod alle odds både finder kærligheden og sig selv. Og den stemme lyder ikke som noget andet, man har læst.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00