Bizisland godkendt EAN

De sidste venner

De sidste venner, mp3-cd
Romanen er charmerende skrevet og rummer sidehistorier, tragiske og humoristiske. Bogvægten.dk

Flere detaljer


1.100,00 Ekskl. momsOm De sidste venner som mp3-lydbog

Terry Veneering, søn af en fattig cirkusartist, bliver en flamboyant og succesrig advokat i efterkrigstidens Hong Kong. Her møder han sit livs ærkerival, Sir Edward ­Feathers, bedre kendt som Gamle Filth.

 De to mænd afskyr hinanden, også før de forelsker sig i den samme kvinde. Ved en skæbnens ironi ender de i deres alderdom som naboer i det sydlige England, hvor livets skuffelser og alderdommens erfaring fører dem sammen i noget, der næsten kan ligne et venskab.


DE SIDSTE VENNER er historien om to mænd, der har det samme arbejde, er forelsket i den samme kvinde og alligevel er vidt forskellige. Med skarp pen og under­spillet britisk humor fortæller Jane Gardam om deres liv i slagskyggen af Imperiet og klassesamfundet.


Forfatteren har igen evnet at berette om overklassen med både humor og alvor, men først og fremmest beretter hun om levet liv og de mange små detaljer, der gør os til de mennesker vi er og bliver en årsag til den måde vi agerer og interagerer på.

Kender du ikke denne fantastiske trilogi, så skynd dig at komme med indenfor.

Bognørden.dk ★ ★ ★ ★ ★


Ligesom med de to første bøger i trilogien har Jane Gardam endnu en gang skrevet en fantastisk fortælling. En fortælling, som binder de tre bøger sammen. En fortælling, der er så velskrevet, at du som læser, får en fornemmelse af at du er en del af historien og hvor du nærmeste kan høre personerne snakke alt imens du læser.

Livetidukkehuset.dk ★ ★ ★ ★ ★ ★


Romanen er charmerende skrevet og rummer sidehistorier, tragiske og humoristiske.

Bogvægten.dk


... den er knagende godt fortalt fuld af underspillet britisk humor, jeg elsker simpelthen Gardams sprog og fortælleglæde samt den kultur, som hun skildrer.

God-bog.dk


Tredje bind holder niveauet fra tidligere. Historien er snirklet på den gode måde og bærer forfatterens karakteristiske elegante sprogbeherskelse, elegant oversat til dansk. Er alt i alt en udfordrende og givende læseoplevelse. Her er tale om intelligent fiktion med fokus på nuancerede persontegninger og stærk miljøtegning.

LektørudtalelseKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00