Bizisland godkendt EAN

Q - Carafas øje

Q - Carafas øje, cd
Vi er i 1500-tallet. Reformationens og religionskrigenes tidsalder. Europa læner sig op af flere afgrunde. Krige indenfor den kristne verden og krige mod tyrkerne der er på vej op i Europa.

Flere detaljer


395,00 Ekskl. momsOm Q - Carafas øje som cd-lydbog

Vi er i 1500-tallet. Reformationens og religionskrigenes tidsalder. Europa læner sig op af flere afgrunde.

Krige indenfor den kristne verden og krige mod tyrkerne der er på vej op i Europa.

I forvirringens tid vælger en ung teologistuderende, som forbliver navnløs romanen igennem, at slå sig sammen med kætterne og de elendige. Den navnløse er fortrolig med det tyske bondeoprørs anfører, Thomas Müntzer, og vi følger dem sammen under bondeoprøret i Thüringen i 1517. Herfra går det over stok og sten gennem hele Europa. Den navnløse er altid på de tabendes parti, fordi han aldrig vil acceptere de kompromisser, der indgåes af Luther og andre ledende protestanter. Efter bondeoprørernes endelige nederlag flygter han. Væk fra de tyske hedestrækninger og til det fede Flandern og de blomstrende hollandske handelsbyer - senere helt til Venedig, porten til Orienten og en af nøglerne til magten.

Den navnløse har imidlertid en skygge. Spionen Q som er kardinal Carafas udsending, hans øje. Gennem breve og underretninger orienterer han kardinalen, grundlæggeren af Den Romerske Inkvisition om alt, hvad der rør sig indenfor reformations- og kætterbevægelserne.

Undervejs udkæmper den navnløse med de alt for mange navne og hans fjende, kætterjægeren Q, en drabelig kamp, men indsatsens enorme omfang forbliver skjult til det sidste.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00