Bizisland godkendt EAN

Sandets sprog

Sandets sprog, cd
  • Vare nr.: CD9788771893724
  • Indlæst af:Liselotte Krogager
  • ForfatterEllen Block
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  9 time(r) 30 minutter
SANDETS SPROG er en magisk roman, der udreder et af livets største mysterier – hvordan man fortsætter efter et overvældende tab – ved hjælp af styrken i ord og deres evne til at hele, forandre og røre hjertet.

Flere detaljer


570,00 Ekskl. momsOm Sandets sprog som cd-lydbog

SANDETS SPROG er en magisk roman, der udreder et af livets største mysterier – hvordan man fortsætter efter et overvældende tab – ved hjælp af styrken i ord og deres evne til at hele, forandre og røre hjertet.

Held En hændelse som kan være på godt eller ondt, afhængig af ens fortolkning.

Som leksikograf har Abigail Harker altid søgt tilflugt i ordenes betydning, men da skæbnen i et tragisk øjeblik udsletter det, hun elsker højst, forsvin-der de vigtigste fundamenter i hendes liv.

Abigail trækker sig tilbage til Chapel Isle, en afsondret ø i North Carolinas Outer Banks. Som opsynsmand på et forfaldent fyrtårn håber hun på at kunne redefinere sig selv. Men som en indbygger inden længe kommenterer: ’Hvis du forventede, at der var normalt på Chapel Isle, Abby, så er du kommet det forkerte sted.’

For på Chapel Isle kan ingen blive karakteriseret præcist. Lige fra et viden-skabeligt geni til stridende fiskerkoner, fra en køn kamphane til genfærdet, som efter sigende hjemsøger fyrtårnet, kæmper alle med at finde mening, hvor mening synes fortabt. Da en serie mystiske forbrydelser rammer øen, opdager Abigail, at hun må trodse det, hun frygter mest, hvis hun skal redde sig selv, sine naboer og det liv, hun uventet er begyndt at holde af.

“Sandets sprog har noget for alle: legender, mystik, samfund, humor, sorg og i sidste ende helbredelse. Jeg tog mig selv i ikke kun at heppe på Abigail, men på hele samfundet på Chapel Isle. I kølvandet på den ubeskrivelige tragedie formår Block at holde rapkæftet optræden og oprigtig følelse i perfekt ligevægt.”

Brunonia Barry, New York Times bestseller forfatter til THE LACE READERKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00