Bizisland godkendt EAN

Roms søjler

Roms søjler, mp3-cd
  • Vare nr.: MP16232
  • Serie: Republik-trilogien 1 nr.
  • Indlæst af:Mikkel Bay Mortensen
  • ForfatterJack Ludlow
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  12 time(r) 43 minutter
HISTORIE, EVENTYR, BRUTALITET OG MOD KOMBINERES MED SLAGKRAFTIG VIRKNING, I DENNE ENESTÅENDE OG FARVERIGE START PÅ REPUBLIK-TRILOGIEN.

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsOm Roms søjler som mp3-lydbog

HISTORIE, EVENTYR, BRUTALITET OG MOD KOMBINERES MED SLAGKRAFTIG VIRKNING, I DENNE ENESTÅENDE OG FARVERIGE START PÅ REPUBLIK-TRILOGIEN.

Med barbarerne ved porten og fjender indenfor murerne, må to mænd kæmpe for at bevare republikken og verdens mægtigste imperium.

I en mørk hule kun oplyst af fakler, beder to unge drenge det sagnomspundne romerske orakel om at få et blik ind i deres fremtid. Spåkvinden tegner en blodrød ørn med udstrakte vinger: et forvarsel om døden. Skrækslagne, sværger Aulus og Lucius evig loyalitet overfor hinanden.

Tredive år senere står Aulus, Roms nye succesfulde general, overfor sit sværeste opgør. Barbariske rebeller holder hans kone fanget, og forlanger at de romerske legioner trækker sig tilbage fra deres land i bytte for hendes liv. I mellemtiden har Lucius opnået høj status i Senatet, en position han gerne misbruger. Men da Lucius mistænkes for at have arrangeret et mord, bliver selve fundamentet i republikken truet. Lucius og Aulus befinder sig på hver sin side af konflikten – måske vil profetien om den blodrøde ørn, alligevel gå i opfyldelse?Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00