Bizisland godkendt EAN

Fristelsen

Fristelsen, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711516539
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterTara Sue Me
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  7 time(r) 57 minutter
“Jeg må dog indrømme, at det gav mig stof til eftertanke om præster og personligheder. En spændende bog, værd at læse!” - www.litteratursiden.dk

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Fristelsen som mp3-lydbog

Har du nogensinde spekuleret på, om du kunne slå ihjel? Måske er vi alle født med lige dele ondt og godt? Måske venter det onde i os bare på et svagt øjeblik? Kan du tøjle dine mørke sider?
Under den idylliske overflade i en lille havneby lurer vanviddet. Den lokale præst gennemlever sit livs værste mareridt, da hans datter forsvinder. Politiet kommer ingen vegne med opklaringen, og da endnu et barn bliver bortført, stiger frygten i byen. Alle holder vejret, og deres børn inde. Ingen kan føle sig trygge.

‘Fristelsen’ er en utraditionel og kontroversiel spændingsroman, der handler om tro eller mangel på samme. Handlingen foregår fortrinsvis i en lille præstegård i Nysted. Romanen henvender sig til alle, der vil udforske troens grænser, mens de får et godt gys.

Om forfatteren:
Dorthe Annette Hansen (født 1963 i Nørre Åby) var i 2009 med til at skabe opmærksomhed som medforfatter til Danmarks første Facebook-krimi, Dødens Fotograf. Her debuterer hun med eget værk i form af thrilleren ‘Fristelsen’. Dorthe Annette Hansen har tilbragt sin ungdom og det meste af sit voksne liv i København, men er nu bosat i Nykøbing Falster. Hun er uddannet butiksassistent, men har desuden arbejdet på kontor i DSB, været dagplejemor, læst teologi og været ansat i Kriminalforsorgen i seksten år, de sidste fem som overvagtmester.

ANMELDERNE SKREV:
“En krimi forklædt som en historie om social deroute, og om hvor hurtigt man kan miste alt. Men heller ikke bogen er, hvad den udgiver sig for, og som læser skal man tage sig i agt for udlagte snydespor.”
- Berlingske

“Som læser bliver man uden den mindste usikkerhed suget ind i det fiktive univers. Dialogerne er troværdige og naturlige, og forfatteren formår at skrive, så man bliver tung om hjertet.”
- www.vildmedkrimi.dk

“Jeg må dog indrømme, at det gav mig stof til eftertanke om præster og personligheder. En spændende bog, værd at læse!”
- www.litteratursiden.dk

LEKTØRUDTALELSE
“Bogen henvender sig til de læsere, der elsker en god spændingsroman, hvor man aldrig rigtig gætter slutningen. Desuden er tro et centralt emne (...) Som læser fanges man ind i et spind af fortvivlelse, ondskab, tro og spænding, mens man følger den ulykkelige sognepræst og hans kamp for at finde ud, hvad der er sket med de to piger. Det er en grum fortælling med en uforudsigelig slutning.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00