Bizisland godkendt EAN

Winesburg

Winesburg, Ohio, mp3-cd
Moderne litteratur. Sherwood Anderson beskrev selv "Winesburg, Ohio" som „halvt selvstændige fortællinger, halvt roman".

Flere detaljer


850,00 Ekskl. momsOm Winesburg, Ohio som mp3-lydbog

Moderne litteratur. Sherwood Anderson beskrev selv "Winesburg, Ohio" som „halvt selvstændige fortællinger, halvt roman". I dag er den kendt som et af de mest banebrydende værker i moderne amerikansk litteratur, og den har haft en enorm indflydelse på den amerikanske novelle.

Bogen udspiller sig i den førindustrielle amerikanske lille by Winesburg, og omkring den centrale hovedperson, Winesburgs eneste journalist, den unge George Willard. I mangel af bedre betror byens indbyggere sig til den unge mand om deres følelsesmæssige isolation og manglende evne til at kommunikere med andre. "Winesburg, Ohio" består af disse menneskers fortællinger, men samtidig er bogen også en dannelsesroman; det er fortællingen om George Willard, fra han er en kejtet og forvirret dreng, til han som ung mand må forlade lillebyen og begive sig ud i verden og forsøge sig som skribent i den store by.

Bogen er skrevet i et enkelt, realistisk sprog og indvarsler The Lost Generations stil. Den kan sammenlignes med bøger som Ernest Hemingways "I vor tid" fra 1925, William Faulkners "Go Down Moses" fra 1942 og flere af John Steinbeck værker.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00