Bizisland godkendt EAN

Den hemmelige kvinde

Den hemmelige kvinde, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740032864
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterAnna Ekberg
  • Forlag: Politiken
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 12 minutter
Louise lever et godt liv med forfatteren Joachim på Christiansø, hvor hun ejer den lille cafe. En dag midt på sommeren hvor der travlest, dukker en mand op.

Flere detaljer


1.300,00 Ekskl. momsOm Den hemmelige kvinde som mp3-lydbog

Louise lever et godt liv med forfatteren Joachim på Christiansø, hvor hun ejer den lille cafe. En dag midt på sommeren hvor der travlest, dukker en mand op. Edmund kalder han sig. Og han påstår at Louise slet ikke hedder Louise, men er hans kone, Helene, som forsvandt tre år tidligere fra Silkeborg-egnen. Tumult opstår da Louise og Joachim forsøger at få manden ud, og politiet bliver tilkaldt.

Det viser sig hurtigt, at der er noget, der ikke stemmer. Kvinden på de billeder, Edmund kan fremvise af sin forsvundne kone ligner Louise til forveksling. Politiet vælger at tage alle med på stationen – og efter omfattende undersøgelser står det klart, at Louise ikke er Louise. Scanninger afslører, at hun har fået flere brutale slag mod hovedet for år tilbage, noget der kan fremkalde hukommelsestab. Men der er ingen tvivl. Louise er Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor til to og arving til et forretningsimperium. 

 Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00