Bizisland godkendt EAN

Augustus

Augustus, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711587393
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterJohn Williams
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 27 minutter
En betagende fortælling af forfatteren til STONER og BUTCHER’S CROSSING. John Williams modtog National Book Award for romanen i 1972.

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Augustus som mp3-lydbog

AUGUSTUS en storslået og velskrevet roman, der lægger sig op ad  ‘Jeg, Claudius’ af Robert Graves. Den er en fascinerende og hæsblæsende fortælling om en række historiske personer fra det gamle Rom.

Octavius Cæsar (Augustus) var blot 18 år gammel, da hans onkel Julius Cæsar blev myrdet. I en alt for ung alder skulle Augustus overtage styret og magten over den romerske republik. Han var omgivet af magtsyge mænd, der med alle midler kæmpede om magten - Cicero, Brutus, Cassius og Markus Aurelius - og den unge Augustus måtte modstå det magtfulde romerske rænkespil for at sikre sig positionen som den første romerske kejser.

På baggrund af grundig research tegnes et fascinerende portræt af kejser Augustus og hans enestående historie. John Williams benytter sig af brevformen, og de mange stemmer tegner et inciterende portræt af hovedpersonen Augustus. 

En betagende fortælling af forfatteren til STONER og BUTCHER’S CROSSING. John Williams modtog National Book Award for romanen i 1972.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00