Bizisland godkendt EAN

Hotel Intetsteds

Hotel Intetsteds, cd
Hun er ni år gammel den sommer og skal for første gang rejse alene ud til havet uden sine forældre. Men ferien bliver i stedet begyndelsen på en endeløs flugt.

Flere detaljer


1.250,00 Ekskl. momsOm Hotel Intetsteds som cd-lydbog

Hun er ni år gammel den sommer og skal for første gang rejse alene ud til havet uden sine forældre. Men ferien bliver i stedet begyndelsen på en endeløs flugt. Krigen er brudt ud, hendes hjemby Vukovar er belejret af serbiske enheder, og hendes far, som blev tilbage for at forsvare byen, forsvinder sporløst.

Hun er stadig en stor pige på vej mod puberteten, der med ét står uden et anker i tilværelsen. På flugt med sin mor og bror – og uden far. Ingen ved, hvad der er blevet af ham. Er han dræbt? Lever han? Det bliver et liv i evig transit mellem midlertidige indkvarteringer og modvillige familiemedlemmer.

En form for stabilitet får den lille familie først, da de bliver indkvarteret i en gammel kadreskole, som nu er blevet til en flygtningelejr. Her i det triste Hotel Intetsteds bor hun de efterfølgende seks år med sin mor og sin bror på et lille værelse. Her kan de og stribe andre familier forsøge at indrette sig på næsten ingen plads. Alle de fordrevne har deres eget lille traume, men de lærer at leve med hinanden.

Hotel intetsteds er en roman om krig, om flugt og tilværelsen som flygtning set gennem en ung piges øjne, fuld af humor og lethed, uden falsk sentimentalitet.

Ivana Bodrožić, f. 1982 i Vukovar, er kroatisk forfatter. Bogen er hendes debut som romanforfatter og har modtaget flere litterære priser.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00