Bizisland godkendt EAN

Republikaneren

Republikaneren, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711527450
  • Serie: Romeren 3 nr.
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterLasse Holm
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  14 time(r) 55 minutter
“... tætpakket med intriger, grusomheder, flugt – Romeren er så decideret en actionkrimi. Handlingen udspiller sig i en af Roms mest dramatiske perioder ... god underholdning.” – Politiken, 4 hjerter

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Republikaneren som mp3-lydbog

Rom, år 44 før vor tidsregning. Julius Cæsar, Roms diktator, er blevet myrdet. En gruppe senatorer, ledt af Marcus Iunius Brutus, har taget ansvaret for mordet, og de forsøger at genoplive demokratiet, mens byens befolkning kryber sammen i frygt for den magtkamp, alle ved er på vej.


Midt i det tiltagende kaos bliver lægen Demetrios bedt om at obducere liget, og resultatet tyder ikke på, at Brutus og hans kumpaner er de skyldige. Men kan Demetrios nå at afsløre den rigtige morder tidsnok til at forhindre endnu en blodig borgerkrig? Og står Rom overhovedet til at redde?


REPUBLIKANEREN er en storpolitisk krimi fra antikken, og sidste del i en trilogi, der beskriver den romerske republiks dødskamp.


FORFATTERPORTRÆT

Lasse Holm er født i Aarhus i 1968. Han er uddannet grafisk designer. i 2014 fik han sit gennembrud som forfatter med ROMEREN. I 2015 udkom GRÆKEREN til begejstrede anmeldelser. Begge bøger er solgt til udgivelse i Tyskland.


Skrevet om ROMEREN


“Lasse Holm skriver sig ganske mirakuløst ind blandt de ypperste. Og det er et fornemt selskab.”

–Weekendavisen


“... tætpakket med intriger, grusomheder, flugt – Romeren er så decideret en actionkrimi. Handlingen udspiller sig i en af Roms mest dramatiske perioder ... god underholdning.”

– Politiken, 4 hjerter


“Fortrinlig historisk roman(krimi) fra en blodig og spændende periode om politisk storhed og fald, hvor fiktive såvel som historiske personer optræder side om side. Godt gjort.”

– Helle Winther Olsen, lektørudtalelse


“At forfatteren lader sin detektiv være græsk læge med en videnskabelig tilgang til følgeslutninger er blot en af bogens genistreger.”

– bog.nuKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00