Bizisland godkendt EAN

Solopgang

Solopgang, mp3-cd
  • Vare nr.: MP16038
  • Indlæst af:Rebekka Owe
  • ForfatterVictoria Hislop
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  13 time(r) 36 minutter
Solopgang er fortællingen om et turistparadis’ storhed og fald, om mennesker på flugt, kærlighed, familiesammenhold, storpolitisk magtspil og kynisk spekulation.  Et dramatisk kapitel i Europas historie set med lokale øjne.

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsOm Solopgang som mp3-lydbog

CYPERN, 1972. Badebyen Famagusta er en perle i Middelhavet – turisterne strømmer til, handelslivet blomstrer, og hotellerne skyder op på stribe. Den driftige forretningsmand Savvas Papacosta åbner under stor festivitas sit nye luksushotel, Sunrise. Hans smukke kone, Aphroditi, står for indretningen, der kan konkurrere med de fornemmeste hoteller i verden. I kælderen indretter den charmerende natklubbestyrer Markos Georgiou et forlystelsessted, der vil tiltrække det internationale jetset.

Men neden under den perfekte idyl vokser spændingerne. Konflikten mellem de græske og tyrkiske cyprioter er ikke glemt. Militærstyret i Athen rasler med sablerne, og Tyrkiet står klar til at blande sig i stridighederne. I løbet af de næste år trækkes linjerne op, og en dag forvandler det blomstrende Famagusta sig til et krigshelvede. Turisterne forsvinder, og befolkningen må flygte over hals og hoved, da bomberne falder over byen.

Gamle venner er pludselig fjender, og nye, overraskende venskaber opstår på tværs af politiske skel, da befolkningen må hjælpe hinanden i farens stund. Kun to familier bliver tilbage i byen og skal forsøge at overleve sult og fjendskab og den konstante trussel fra de brutale soldater.

Solopgang er fortællingen om et turistparadis’ storhed og fald, om mennesker på flugt, kærlighed, familiesammenhold, storpolitisk magtspil og kynisk spekulation.  Et dramatisk kapitel i Europas historie set med lokale øjne.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00