Bizisland godkendt EAN

Storhed og fald

Storhed og fald, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740020250
  • Indlæst af:Karin Rørbech
  • ForfatterTom Rachman
  • Forlag: Politiken
  • Spilletid:  14 time(r) 23 minutter
En dag kontaktes Tooly pludselig af en gammel kæreste fra New York, som har de mest overraskende nyheder. Med ét vækkes gamle mysterier til live, og Tooly drager ud på en rejse verden rundt på jagt efter svar.

Flere detaljer


400,00 Ekskl. momsOm Storhed og fald som mp3-lydbog

Fra den kolde krig til den digitale revolution og fra Bangkok til Brooklyn er Storhed og fald (2014) en medrivende fortælling om for længst begravede hemmeligheder, om at vælge sin skæbne og finde sig en plads i verden.
Amerikanske Tooly Zylberberg driver en afsides boghandel langt ude på landet i Wales. Hendes hverdag er fuld af bøger, men næsten mennesketom. Og sådan foretrækker hun det - for bøgerne stille ikke for mange spørgsmål til hendes mystiske fortid.

Som barn blev Tooly kidnappet af en gruppe charmerende outsidere med forbindelse til svindelnumre verden over. Der er Humphrey, den bogelskende russer med det blomstrende sprog, og den indtagende, men altid kaotiske Sarah – og frem for alt er der Venn, gruppens karismatiske leder, som ændrer Toolys verdenssyn for altid, hvorefter han en dag sporløst forsvinder. Men hvem var hendes kidnappere egentlig? Hvorfor tog de hende med sig? Og hvad ville de med hende?

En dag kontaktes Tooly pludselig af en gammel kæreste fra New York, som har de mest overraskende nyheder. Med ét vækkes gamle mysterier til live, og Tooly drager ud på en rejse verden rundt på jagt efter svar.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00