Bizisland godkendt EAN

Forfølgerne

Forfølgerne, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740019315
  • Indlæst af:Lars Thiesgaard
  • ForfatterKazinski
  • Forlag: Politiken
  • Spilletid:  13 time(r) 0 minutter
FORFØLGERNE er danske A.J. KAZINSKIS opfølger til bestsellerne DEN SIDSTE GODE MAND, SØVNEN OG DØDEN og EN HELLIG ALLIANCE, der udkommer i mere end tyve lande og har vundet priser i både Danmark og udlandet.

Flere detaljer


400,00 Ekskl. momsOm Forfølgerne som mp3-lydbog

Et villakvarter et sted i Danmark. De fire naboer, Julie, Casper, Beatrice og Asger kender ikke hinanden særlig godt, men ender ved samme bord til vejfesten. Og ud på de små timer betror Julie pludselig de andre, at hun har brugt dagen på at følge efter den kvinde, der stjal hendes mand for tre år siden. Julie så hende tilfældigt i Magasin, og hun opdagede at kvinden var i færd med at forføre endnu en gift mand. Og så kunne Julie ikke lade være.

 De andre er lamslåede. Kan man tillade sig at følge efter et andet menneske? Se ind i hendes hjem, lytte til hvem hun taler med, tage billeder af hende mens hun dyrker sex?

Langsomt slår tanken rod i dem alle: Er der et menneske derude jeg har lyst til at forfølge? Én der har gjort mig ondt? Én jeg ønsker at vide alt om? Én jeg har været hemmeligt forelsket i?

De fire naboer indleder hver deres forfølgelse. Med fatale konsekvenser.

FORFØLGERNE er danske A.J. KAZINSKIS opfølger til bestsellerne DEN SIDSTE GODE MAND, SØVNEN OG DØDEN og EN HELLIG ALLIANCE, der udkommer i mere end tyve lande og har vundet priser i både Danmark og udlandet.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00