Bizisland godkendt EAN

Forført af ilden

Forført af ilden, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711499344
  • Indlæst af:Tine Rud
  • ForfatterTara Su Me
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  6 time(r) 14 minutter
Julie kender spillets regler, men har aldrig turde give efter for sin nysgerrighed efter at underkaste sig en andens totale magt i soveværelset.

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Forført af ilden som mp3-lydbog

Julie kender spillets regler, men har aldrig turde give efter for sin nysgerrighed efter at underkaste sig en andens totale magt i soveværelset. Ved et tilfældigt møde med Daniel Covington, den forførende Senior VP for Weston Bank, trækkes Julie nu ind i en pirrende ny verden af seksuel oplevelse, hun ikke anede, at hun havde et så desperat behov for.  

Daniel er højt respekteret i sit samfund, men han har ikke haft et eksklusivt forhold i over to år. Julies ivrige uskyld fører ham til randen af ekstase og får ham til at genoverveje sine strenge regler om følelser. Efterhånden som deres sydende forbindelse bliver varmere, modnes Daniel til at tage Julie under sin totale kontrol, men det får også den farlige del af legen til at stikke sit grimme hoved frem.  
 
Julie må nu afgøre, om hun stoler nok på Daniel til at overgive sig - eller om hun skal flygte, inden hun bliver brændt.

LEKTØRUDTALELSE
“Ny bog fra forfatteren til serien "The submissive". Til de kvinder, som er vilde med Mr. Grey, men som også ønsker sig mere eksplicitte S/M sex-scener (...) Rammen er kendt fra genren, som nogle kalder mommy-porn. Den unge, uskyldige blomsterhandler Julie bliver betaget af den rige Daniel Covington. Han er overhoved for den lokale S/M-loge og fører hende ind i en verden med dominans og sadomasochisme. Her er strenge regler, for at alle kan lege i trygge rammer og Julie får hjælp af en anden submissiv kvinde til at forstå rollen som underkastet (...) Her er god underholdning og mere fokus på sex end den omkringliggende handling. Miljøet omkring S/M forklares på en fin, beskrivende måde (...) Lånerne vil også stå i kø til denne udgivelse i genren. Bredt indkøb anbefales.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00