Bizisland godkendt EAN

Smuglerne i Moonfleet

Smuglerne i Moonfleet, mp3-cd
I Sydengland, ved Dorsets forrevne og stormomsuste kyst, ligger Moonfleet – en lille fiskerby, hvor smugleri hører til dagens orden.

Flere detaljer


1.199,20 Ekskl. momsOm Smuglerne i Moonfleet som mp3-lydbog

I Sydengland, ved Dorsets forrevne og stormomsuste kyst, ligger Moonfleet – en lille fiskerby, hvor smugleri hører til dagens orden.

John Trench, femten år og forældreløs, og Elzevir Block, krovært og smuglerleder, møder vi i de efterårsdage i 1757, hvor den værste storm i mands minde raser. Kisterne buldrer i krypten under Moonfleet kirke, og jorden slår sprækker, da vandet trækker sig tilbage. John opdager ved et tilfælde, hvor smuglerne skjuler deres gods, og han kommer på sporet af Mohunernes sagnomspundne skat: Sortskægs diamant. Århundreders længsler og drømme om rigdom og magt knytter sig til den – men også forbandelser og ulykke.

Da John og Elzevirs livsbaner krydses, drages de ind i skæbnesvangre og åndeløst spændende begivenheder, der fører dem vidt omkring på begge sider af den engelske kanalkyst – og binder dem sammen i et smukt, ubrydeligt venskabKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00