Bizisland godkendt EAN

Lejligheder

Lejligheder, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711504437
  • Undertitel: En kærlighedshistorie
  • Indlæst af:Thea Boel Gjerum
  • ForfatterDitte Steensballe
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  4 time(r) 36 minutter
Der findes menneskelige møder, der gør så stort indtryk på én,umærkeligt gror det fast. Man kan velsagtens ane det, mens det sker, men først senere ved man, at det var det, der skete.

Flere detaljer


1.196,00 Ekskl. momsOm Lejligheder som mp3-lydbog

Der findes menneskelige møder, der gør så stort indtryk på én,umærkeligt gror det fast. Man kan velsagtens ane det, mens det sker, men først senere ved man, at det var det, der skete.

Bogens fortæller, Ditte, flytter i løbet af otte måneder 17 gange, til og fra venners lejligheder. Alt imens udspilles en kærlighedshistorie. Bogen begynder ved den første euforiske lykke henover små, umærkelige krisetegn og frem til den uafvendelige slutning.

Ditte er bogens forfatter, Ditte Steensballe, men i en yngre udgave. Jakob er forfatteren Jakob Ejersbo, der ved forholdets begyndelse netop havde udgivet romanen Nordkraft.

ANMELDERNE SKREV
“»Lejligheder – en kærlighedshistorie« er bestemt en sympatisk roman om, hvor vanskeligt det kan være at elske og især elske et sammensat kunstnersind, og der er en hverdagspoesi i Steensballes sprog, som forlener kærlighedshistoriens småtrivialiteter med et skær af ømhed og melankoli.”
- Berlingske

“Kærligheden til Jakob Ejersbo erindres detaljeret gennem steder og sanser”
- Politiken

LEKTØRUDTALELSE
“Hvordan kommer man ud på den anden side af et bristet forhold, når hjertet er knust og drømmene gået til grunde? For (kvindelige) læsere af kærlighedshistorier og samtidsromaner (...) En bittersød og poetisk fortælling om den helt store kærlighed og den destruktive afmagtsfølelse, der gennemsyrer alting, når den man elsker ikke længere føler det samme. En på en gang almengyldig beretning og en meget personlig oplevelse, med mange detaljer og specifikke referencer til to personers kærlighedsliv (...) Vil have læsere alle steder, dels i kraft af det evigt aktuelle tema, dels på grund af sin tilknytning til en af vor tids kendte litterære stemmer”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00