Bizisland godkendt EAN

The Circle

The Circle, mp3-cd
“Fantastisk roman: Vores smukkeste ideer er rædselsfulde realiteter” -Politiken, 5 hjerter

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm The Circle som mp3-lydbog

Da Mae bliver ansat i firmaet The Circle, det mest magtfulde internetselskab i verden, tror hun, at hun har fået sit livs chance.  Hun er mere end begejstret, da hun bliver vist rundt i The Circles imposante kontorlandskaber af glas, campusområdet og kollegieværelserne for dem, der ender med aldrig at gå hjem. Hun er fascineret af firmaets dynamik, forført af den ultimative fællesskabsånd og visionen om, at alle er forbundne og online 24/7.

Ikke engang da Maes liv uden for The Circle og forholdet til forældrene og ekskæresten Mercer svinder mere og mere ind, og Maes egen rolle i virksomheden bliver mere og mere... offentlig, aftager hendes begejstring.

Det, der begynder som en fængslende historie om en ung idealistisk kvinde med ambitioner, forvandles til en højaktuel og tankevækkende thriller om personlig integritet og demokrati.

The Circle bliver filmatiseret i 2016 med Emma Watson og Tom Hanks i hovedrollerne.

LEKTØRUDTALELSE
“Selvom der bliver skåret nogle hjørner på handling og personer, er bogen en spændende thriller. Siderne vender næsten sig selv, hvilket er godt hjulpet på vej af, at bogen er én lang fortælling uden kapitler (...) Som fremtidsroman med overvågning som omdrejningspunkt ledes tankerne hen på George Orwells klassiker 1984 (...) Kan varmt anbefales til alle biblioteker store som små.”

ANMELDERNE SKREV
“Fantastisk roman: Vores smukkeste ideer er rædselsfulde realiteter”
-Politiken, 5 hjerter

“»The Circle« er Dave Eggers' hårrejsende skræmmevision om, hvordan de sociale medier kan misbruges i de forkerte hænder.”
-Berlingske, 4 stjernerKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00