Bizisland godkendt EAN

Hypertension

Hypertension, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711491676
  • Indlæst af:Tobias Hertz
  • ForfatterKarsten Hallstrøm
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  10 time(r) 39 minutter
“Der er knald på Karsten Hallstrøm og Kristian Rasmussens fælles debutroman – både helt konkret og i overført betydning. Når anmelderen læser med positive briller, er bogen 'en hårdkogt, vittigt selvironisk og brutalt medrivende mailroman.'”

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Hypertension som mp3-lydbog

Intet er tabu i denne vanvittige korrespondancebog, der skildrer to venners rejse på hver deres side af jordkloden.

I et desperat forsøg på at undslippe finanskrisen og et kunstigt parforhold, han ikke længere kan holde ud, har forretningsmanden Christian Schwartz søgt tilflugt i Mexico. Her må han kæmpe for at overvinde sine indre dæmoner og genfinde sin tabte identitet.

Og i Paris følger vi den libertinske barejer Jonas Bakker, der guider læseren gennem bizarre, erotiske eventyr, deliriske tømmermandsoplevelser og udførlige selvmordplaner.

En bog, der bør læses med en flaske mezcal i hånden, Serge Gainsbourg på anlægget og en bibel på natbordet.

Om forfatterne:
Karsten Hallstrøm, født 1973, har læst Filosofi, Teologi og Moderne kultur og kulturformidling på Københavns Universitet. Bosat i Paris i perioden 2001-2009, hvor han var medejer af en cafe´ i Maraiskvarteret. Arbejder i dag som billedkunster og forfatter i København.

Kristian Rasmussen, født 1973, er iværksætter og rådgiver i digital kommunikation og sociale medier. Var i en årrække en del af flere onlinevirksomheder i København. Har siden 2010 boet i Mexico City, hvor han er indehaver af et digitalt kommunikationsbureau.

ANMELDERNE SKREV
“Der er knald på Karsten Hallstrøm og Kristian Rasmussens fælles debutroman – både helt konkret og i overført betydning. Når anmelderen læser med positive briller, er bogen 'en hårdkogt, vittigt selvironisk og brutalt medrivende mailroman.'”
- Politiken

LEKTØRUDTALELSE
“Romanen Hypertension befinder sig i dick lit-genren. Således er målgruppen primært mænd (...) De to mandlige hovedpersoner beretter åbenhjertigt om stof- og alkoholmisbrug, sex og mentale op- og nedture. Sproget er flydende og rammer målgruppen af mænd, der skal være opmærksomme på, at teksten også indeholder replikker på fransk, engelsk og lidt spansk.”Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00