Bizisland godkendt EAN

Drømme i krigens tid

Drømme i krigens tid, mp3-cd
Drømme i krigens tid er magisk realisme på afrikansk, en lydbog der handler om forholdet mellem tradition og modernitet, oprindelse og identitet. Den foregår i under det britiske kolonistyre op til 1954.

Flere detaljer


1.490,00 Ekskl. momsOm Drømme i krigens tid - lydbog på mp3-cd

Ngũgĩ wa Thiong’o har skrevet en erindringstrilogi om sin barndom og opvækst i en lille landsby uden for Nairobi i Kenya i de efterkrigsår, hvor den afrikanske selvstændighedsbevægelse kæmper mod den kolonialistiske overmagt.

Hans mor er kone nr. tre ud af faderens fire koner, og Ngũgi selv har 23 halvsøskende! Faderen havde lidt jord og nogle dyr, men som blev overtaget af kolonimagten. Moderen vælger at sende Ngũgĩ wa Thiong’o i skole, selv om hun egentlig ikke har råd til det.

En magisk verden åbner sig for Ngũgi, da han lærer at læse. Hans skolegang foregik på kristne missionsskoler hvilket betød, at han fjernede sig fra sin oprindelse og værdierne herfra og med hans sult efter viden og sprog opstår også en indre splittelse.

Drømme i krigens tid er magisk realisme på afrikansk, en bog der handler om forholdet mellem tradition og modernitet, oprindelse og identitet.

Drømme i krigens tid er indlæst som lydbog af Lars ThiesgaardKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00