Bizisland godkendt EAN

Det år vi gik til begravelser

Det år vi gik til begravelser, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740028058
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterHenriette Rostrup
  • Forlag: Politiken
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  9 time(r) 47 minutter
Det år vi gik til begravelser   handler om at være hjemløs i sin egen familie, om at turde finde sig selv og holde op med at flygte fra livet – og døden. Det er en stor og mangefacetteret fortælling om familie, kærlighed og identitet.  

Flere detaljer


1.500,00 Ekskl. momsOm Det år vi gik til begravelser som mp3-lydbog

Jewel Temper tager til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra. I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal.

Hendes talent for at skrive bringer hende i favnen på den litterære agent Mia, som hyrer hende som ghostwriter for populære, men udbrændte forfattere. Samtidig skriver hun på sine alt andet end sukkersøde barndomserindringer.

Da hun bliver gravid, fortæller hun det ikke til barnets far. I stedet flytter hun ind blandt skæve eksistenser i kvarteret Hell’s Kitchen og knytter sig især til transvestitten mr . Velázquez, der med tiden bliver en slags alt i en – mor, far, mormor og morfar. 

Efter ti år i New York får hun tilsendt en pakke med breve, som hendes nu afdøde mor har skrevet til hende gennem alle årene, men som hun aldrig har sendt. 

Det år vi gik til begravelser handler om at være hjemløs i sin egen familie, om at turde finde sig selv og holde op med at flygte fra livet – og døden. Det er en stor og mangefacetteret fortælling om familie, kærlighed og identitet. Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00