Bizisland godkendt EAN

Udkigstårnet

Udkigstårnet, mp3-cd
“Helt sikkert en af efterårets mest bevægende læseoplevelser.” - Femina

Flere detaljer


1.516,00 Ekskl. momsOm Udkigstårnet som mp3-lydbog

Handlingen i Udkigstårnet udspiller sig i 1940’erne i Sydney, hvor de to søstre, Laura og Clare, kæmper for at finde en ny tilværelse. Deres far er død og på grund af Anden Verdenskrigs udbrud er deres kolde og hjerteløse mor rejst tilbage til sit fædreland England. Laura, som er den ældste, opgiver sine drømme og sit studie for at forsørge sig selv og Clare. Hun gifter sig med sin chef, den meget ældre Felix Shaw, som tilbyder at passe godt på de to unge kvinder.
Felix viser sig at være indbegrebet af ondskab, en mand, der ‘aldrig, aldrig smilede’. Shaw drikker og er i besiddelse af en helt afsindig vrede, som han vender mod Laura og Clare. Han er voldelig, utilregnelig og kontrollerende, og til sidst bryder Laura sammen for tyranniet. Clare, der i starten ser passivt til, udvikler styrke og modstand, hvilket til slut giver hende mulighed for at vælge friheden.
Elizabeth Harrow beskriver på mesterlig vis menneskets kamp for at holde sammen på sig selv og sin værdighed i en verden, hvor der er ufred både på de indre og de ydre fronter.

Udkigstårnet er et intenst psykologisk drama om tyrani og frihed. 

ANMELDERNE SKREV
“Helt sikkert en af efterårets mest bevægende læseoplevelser.”
- Femina

Knugende og præcist fortæller australske Elizabeth Harrower om to søskendes og den langsomme tilintetgørelse de udsættes for af en tyrannisk drukkenbolt, som er deres eneste chance for overlevelse efter at deres far er død og deres hjertekolde mor har forladt dem. 
- ALT for damerne

LEKTØRUDTALELSE
“Den purunge Laura gifter sig for at skaffe et hjem til sig og sin lillesøster, men ægtefællen viser sig at være en alkoholiseret psykopat, der gør deres liv til et mareridt. Især for kvindelige læsere af klassikere og velskrevne, psykologiske romaner (...) Romanen er blevet sammenlignet med Stoner på grund af det flotte sprog, den langsomt fremadskridende handling og den usædvanlige udgivelseshistorie (...) Romanen har fortjent af blive læst af mange, så køb gerne bredt til både store og mellemstore biblioteker, evt. i behersket eks.tal.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00