Bizisland godkendt EAN

Rejse uden ende

Rejse uden ende, mp3-cd
Wallenberg er en praktisk eventyrlysten idealist, der aldrig – selv under sin livslange fængsling – opgiver sine drømme. I romanen lever de fortsat.Betingelser for Wallenberg og hans hjælpere og krigens optrapning til at blive en enestående redningsaktion for titusinder af liv.

Flere detaljer


1.725,00 Ekskl. momsOm Rejse uden ende som mp3-lydbog

I sommeren 1944 ankommer Wallenberg som 31-årig med sin nyvundne diplomatstatus som sekretær ved Den svenske legation til Budapest for at ”redde så mange jøder som muligt”. Men det, der var tænkt som en to-måneders ”mission” med det mål muligvis at kunne redde nogle hundrede jøder fra deportation, udvikler sig under stadig forværrede bI sommeren 1944 ankommer Wallenberg som 31-årig med sin nyvundne diplomatstatus som sekretær ved Den svenske legation til Budapest for at ”redde så mange jøder som muligt”.

Men det, der var tænkt som en to-måneders ”mission” med det mål muligvis at kunne redde nogle hundrede jøder fra deportation, udvikler sig under stadig forværrede betingelser for Wallenberg og hans hjælpere og krigens optrapning til at blive en enestående redningsaktion for titusinder af liv. REJSE UDEN ENDE er en roman om en ung mand, der i et fikspunkt i historien tager chancen for - på trods af angst og kriser undervejs og med livet som indsats - at gøre sin empati med nødstedte til noget håndgribeligt.

Wallenberg er en praktisk eventyrlysten idealist, der aldrig – selv under sin livslange fængsling – opgiver sine drømme. I romanen lever de fortsat.Betingelser for Wallenberg og hans hjælpere og krigens optrapning til at blive en enestående redningsaktion for titusinder af liv. REJSE UDEN ENDE er en roman om en ung mand, der i et fiks-punkt i historien tager chancen for - på trods af angst og kriser undervejs og med livet som indsats - at gøre sin empati med nødstedte til noget håndgribeligt. Wallenberg er en praktisk eventyrlysten idealist, der aldrig – selv under sin livslange fængsling – opgiver sine drømme. I romanen lever de fortsatKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00