Bizisland godkendt EAN

Shotgun Lovesongs

Shotgun Lovesongs, cd
Fire venner mødes igen i deres lille hjemby. Hank bor stadig på hjemegnen og er gift med den smukke Beth. Leland tilbringer det meste af sit liv på turné som feteret rockstjerne.

Flere detaljer


1.999,20 Ekskl. momsOm Shotgun Lovesongs som cd-lydbog

Fire venner mødes igen i deres lille hjemby. Hank bor stadig på hjemegnen og er gift med den smukke Beth. Leland tilbringer det meste af sit liv på turné som feteret rockstjerne. Ronny er endt som falleret og invalideret rodeohelt, og Kip, forretningsmanden blandt dem, skal giftes og har nu inviteret til et storslået bryllup. De fire venner lever vidt forskellige liv, men alle længes de efter den nærhed, der engang forbandt dem. I løbet af de uger, hvor de igen er sammen, genfinder de venskabets dybe bånd og genoplever deres fælles fortid, men også en rivaliseren og jalousi – som viser sig at have Beth som det betagende midtpunkt. 'Shotgun Lovesongs' er en stor saga, om venskab og kærlighed, hjemstavn og drømme – kraftfuld, smuk og uafrystelig.

Nickolas Butler er vokset op i Wisconsin og har gået i skole med Bon Ivers frontmand, Justin Vernon, som danner forlæg for Leland i bogen.

‘Shotgun Lovesongs’ er titlen på det album, som indierockeren Leland brager gennem den internationale lydmur med. Han indspillede det en vinter, i et gammelt hønsehus. En vinter, hvor han ensom og forvirret var søgt tilbage til sin hjemby, Little Wing, i Wisconsin. Albummet ændrer hans liv – han er verdensstjerne i den helt tunge liga nu, og han har friet tilKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00