Bizisland godkendt EAN

Evigt udelte sammen

Evigt udelte sammen, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711463987
  • Serie: Slægten 20 nr.
  • Indlæst af:Steen Heinsen
  • ForfatterPeder Bundgaard
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  6 time(r) 1 minutter
Årtierne i den sene guldalder var præget ikke blot af et blomstrende kulturliv, men også af politiske stridigheder, ikke mindst oprøret i Slesvig-Holsten...

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Evigt udelte sammen som mp3-lydbog

Årtierne i den sene guldalder var præget ikke blot af et blomstrende kulturliv, men også af politiske stridigheder, ikke mindst oprøret i Slesvig-Holsten samt underskrivelsen af Danmarks første demokratiske grundlov den 5. juni 1849. Den voksende nationalisme i Danmark samt i det tysksindede Slesvig-Holsten førte til Treårskrigen 1848-50, som endte med en dansk sejr, men uden at problemerne dermed blev løst.  Grundloven var både et resultat af den voksende nationalisme og af et selvsikkert borgerskabs krav om forandring og indflydelse bort fra de middelalderlige lav og feudale samfundsformer.  
     
Jens Christian Dane, kaldet I.C., er en følelseskold godsejer og statsmand, som helst opholder sig i magtens korridorer i København. Han er gift med Giesela fra Holsten, som han har fire børn med, men som han forstøder. I.C.’s liv er præget af det traumatiske ægteskab mellem forældrene, Troels og Marie-Louise. Dette er antagelig skyld i skyggesider af hans liv og udvikling af en brutal karakter, som er nær ved at koste ham hans anseelse. I Treårskrigen mister I.C. sin ældste søn, Karl, der som 16-årig såres dødeligt på slagmarken. Karl med det følsomme og kunstneriske sind er gået i krig for at gøre indtryk på sin utilnærmelige far. Endnu er der tre børn tilbage i en omtumlet tid, som kræver sine ofre.    

LEKTØRUDTALELSE
“Læsere af serien kan glæde sig til denne dramatiske fortælling om krigen om Slesvig-Holsten, men også nye læsere kan være med, da seriens bind sagtens kan læses uafhængigt (...) En letlæst historisk roman, som giver et indblik i livet i Danmark, da grundloven blev skrevet.”

ANMELDERNE SKREV
“...der er gjort et glimrende forstudium og redegjort pædagogisk anskueligt for den historiske baggrund.”
- Nordjyske StiftstidendeKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00