Bizisland godkendt EAN

Grækeren

Grækeren, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711456255
  • Serie: Romeren 2 nr.
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterLasse Holm
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  15 time(r) 5 minutter
”Grækeren” er fortsættelsen af Lasse Holms ”Romeren”, en storpolitisk thriller fra antikken, der beskriver den romerske republiks dødskamp...  Køb Grækeren som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Grækeren som mp3-lydbog

”Grækeren” er fortsættelsen af Lasse Holms ”Romeren”, en storpolitisk thriller fra antikken, der beskriver den romerske republiks dødskamp. Romeren udkom sidste forår til store anmelderroser i de danske dagblade.

Athen, år 63 før vor tidsregning. Lægen Demetrios tilkaldes, da et drengelig bliver fundet i et af Piræus’ pakhuse. Snart er han rodet ind i en affære, der truer med at knuse både ham selv og hans familie. Og alle spor fører mod Rom, hvorfra han er idømt eksil på livstid.

LEKTØRUDTALELSE
“Spændende detektivhistorie fra den klassiske oldtid. Anden del af trilogi, der vil fængsle dem som søger krimier fra den klassiske oldtid og dem som søger en gedigen historisk roman (...) Fremragende historisk krimi, hvor ikke mindst det storpolitiske rænkespil fascinerer. Lasse Holm skriver medrivende og underholdende så den klassiske oldtid føles levende (...) Potentielt hit for dem som elsker historiske romaner. Anskaffes på alle biblioteker.”

ANMELDERNE SKREV OM GRÆKEREN
“action for alle pengene: Catalinas oprør, den uhyggelige opklaring af drengemordene for ikke at tale om alle de politiske intriger (...) Jeg var rigtig godt underholdt og blev samtidig oplyst om dejligt mange faktuelle ting. Og så glæder jeg mig til bind 3.”
- Litteratursiden

“Alt i alt er man godt underholdt gennem de mange hændelser (...) enhver, selv uden den lille latinprøve, kan genkende den vanskelige forventningsafstemning mellem børn og forældre, politikeres uendelige træskhed gennem alle tider og væmmelige mord.”
- 4 hjerter, Politiken

ANMELDERNE SKREV OM BIND 1, ROMEREN?
“Lasse Holm skriver sig ganske mirakuløst ind blandt de ypperste.”
- Anne Knudsen, Weekendavisen

“At forfatteren lader sin detektiv være græsk læge med en videnskabelig tilgang til følgeslutninger er blot en af bogens genistreger.”
- bog.nuKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00