Bizisland godkendt EAN

Beckomberga

Beckomberga, mp3-cd

Vis alle billeder

  • Vare nr.: ISBN9788711459072
  • Undertitel: ode til min familie
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterSara Stridsberg
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  4 time(r) 54 minutter
Beckomberga, som også er navnet på et psykiatrisk hospital uden for Stockholm, er en svimlende smuk roman om et menneskes fald fra lyset ned i mørket.. Køb Beckomberga som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Beckomberga som mp3-lydbog

Beckomberga, som også er navnet på et psykiatrisk hospital uden for Stockholm, er en svimlende smuk roman om et menneskes fald fra lyset ned i mørket. Den er en kvindes historie om sin far, Jim, både som hun oplevede ham som barn, og som hun ser ham som voksen. Den psykisk skrøbelige Jim vægrer sig ved at leve et normalt borgerligt liv og er i lange perioder indlagt på Beckomberga på grund af depressioner, alkoholmisbrug og selvmordsforsøg.

Sara Stridsberg er en af Sveriges største nulevende forfattere. I 2006 fik hun Nordisk Råds Litteraturpris for Drømmefakultetet. I 2010 udkom Darling River.

LEKTØRUDTALELSE
“Mange kan være med her i historien om en far, som bliver indlagt på psykiatrisk afdeling. Appelerer til alle, der holder af nyere litteratur med et twist (...) Fascinerende og vidunderlig roman om forholdet til en far, som har svært ved at finde lykken. Om teenageår, der bliver tilbragt på den forkerte side af murene og en datters higen efter fars kærlighed. For alle, der holder af nyere nordisk litteratur.”

ANMELDERNE SKREV
“Som kritiker føler jeg mig afmægtig over for Stridsbergs prosa. Hvordan kan jeg få dig, kære læser, til at forstå, hvor fantastisk hun kan skrive mørket og lyset helt ind i hinanden, uden at der er tale om hverken forsonende syntese, simpel kontrast eller harmonisk komplementaritet? Det kan jeg ikke, det må du selv erfare, det er en velsignelse.”
- 6 hjerter, Politiken

“stærk, vedkommende litteratur”
- 4 stjerner, Berlingske

“Den svenske forfatter Sara Stridsberg har skrevet en vedkommende og poetisk roman (...) Stridbergs roman er en følelsesmæssig rutsjebane, hvor man ikke kan undgå at tage noget med sig efter endt læsning. Det er en roman, man husker. Både for det tragiske, det sørgelige, det smukke og det virkelig poetiske.”
- Kristeligt DagbladKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00