Bizisland godkendt EAN

Den store afsløring

Den store afsløring, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771463675
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterJan Guillou
  • Forlag: Modtryk
  • Spilletid:  7 time(r) 17 minutter
Erik Ponti er en ung og stræbsom jurastuderende, men havner ved et tilfælde som journalist på ugebladet Aktuelt for Mænd. Køb Den store afsløring som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Den store afsløring som mp3-lydbog

Erik Ponti er en ung og stræbsom jurastuderende, men havner ved et tilfælde som journalist på ugebladet Aktuelt for Mænd. Med gode hensigter, høje idealer og drømmen om Den Store Afsløring kaster han sig ind i en verden, hvor forbruget af øl, vin og kvinder er større end bladledelsens interesse for moral og god journalistik.

Jan Guillou skrev størstedelen af bogen, mens han i 1973-74 sad fængslet for afsløringen af den ulovlige registrering af venstreorienterede - den såkaldte IB-affære.

DEN STORE AFSLØRING (som Guillou skrev, mens han i 1973 sad fængslet, dømt for spionage!) er historien om den unge jurastuderende Erik Ponti, der i slutningen af 1960erne nærmest ved et tilfælde havner som "luderjournalist" ved Aktuelt for Mænd, en veritabel mandehørmer af et ugeblad, hvor man skriver om sex og "de kendte" - og allerhelst om de kendtes sex. Det drejer sig om at finde eller konstruere sællerter, og mottoet er lyv aldrig, så det kan bevises.
Peter Dürrfeld, Information

Vildt underholdende, alt imens læseren aner temaer, som siden foldes ud i det senere forfatterskab. Den fascistiske skolegang, de charmerende skurke, de hurtige replikker, stålsatte mænd og så den høviske ildhu, som driver moderne tempelriddere til at gå op imod rigets tilstand af hykleri, dobbeltmoral og svensk etnocentrisme.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

En sviende, sarkastisk og ironisk udlevering af en bund-korrupt del af pressen. Det er imponerende og også lidt skræmmende, at bogen, her 30 år efter den er skrevet, stadig virker frisk og aktuel.
Michael Eigtved, B.T.

For Guillou-tilhængere og Hamilton-elskere er der ingen vej uden om. Sjældent er medierne blevet hudflettet så præcist, gement og grusomt.
Kim Dahl Nielsen, Jydske VestkystenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00