Bizisland godkendt EAN

De savnede

De savnede, cd
  • Vare nr.: 15419CD
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterAnna Hope
  • Forlag: Klim
  • Spilletid:  9 time(r) 50 minutter
Ingen engelske familier er uberørt efter 1. verdenskrigs blodbad i skyttegravene, og Anna Hope skildrer, hvordan krigen former tiden lige efter gennem historien om tre kvinder, der ikke kender hinanden, men, som uden de ved det, er bundet sammen af en dyb hemmelighed.  Køb De savnede som cd-lydbog

Flere detaljer


1.919,20 Ekskl. momsOm De savnede som cd-lydbog

Ingen engelske familier er uberørt efter 1. verdenskrigs blodbad i skyttegravene, og Anna Hope skildrer, hvordan krigen former tiden lige efter gennem historien om tre kvinder, der ikke kender hinanden, men, som uden de ved det, er bundet sammen af en dyb hemmelighed.

FEM DAGE I NOVEMBER 1920

Mens et opgravet lig af en ukendt soldat transporteres fra slagmarken i Frankrig og hele vejen til London, følger vi tre kvinder, der på hver sin måde kæmper for at få deres liv på fode igen. Fem dage tager den makabre transport af den døde soldat, der skal symbolisere alle de savnede, døde mænd. Fem dage, der skal vise sig at blive skelsættende for de tre kvinder.

Hettie danser for penge – sixpence for en vals – på det fine Hammersmith Palais for at hjælpe sin mor med at forsørge broren. Han slap levende fra krigen, men er nu kun en skygge af sig selv. Og han skriger sig gennem nætterne.

Evelyn behandler sager for den endeløse række af krigsinvalider, der søger hjælp til dagen og vejen på det arbejdsanvisningskontor, hvor hun er ansat, men hun har i faretruende grad lukket af for sine følelser efter tabet af sit livs store kærlighed.

Ada har mistet sin eneste søn. Nu ser hun ham alle steder, jagter ham gennem gaderne og glemmer alt omkring sig – også sin mand.

En dag lukker Ada en udmattet dørsælger ind i sit køkken. Han er krigsveteran, og han bærer på en dyb hemmelighed. En hemmelighed, der binder disse tre kvinder sammen – og som på godt og ondt bringer dem videre.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00